zondag 13 september 2015

Bespaartip: koop je spullen bij....

Overal op eBay zijn koopjes te vinden. Of je nu iets wilt kopen tegen een vaste prijs of wilt meedoen aan een veiling om een bepaald artikel te winnen, de prijs is meestal stukken lager dan de prijs die je bij een Nederlandse webshop betaalt.


Als je geduld hebt en niet meteen al de volgende dag je bestelde product hoeft te ontvangen, dan is eBay het uitproberen waard. Veel producten op eBay worden in China geproduceerd en vandaar uit over de wereld verspreid. Omdat de arbeidskosten daar zo laag liggen en vanwege de recent gedevalueerde Yuan, is het aantrekkelijk om je spullen uit China te halen.

Op eBay vind je veel producten uit China tegen, voor onze begrippen, absurd lage prijzen. Als je bijvoorbeeld opzoek bent naar een nieuw telefoonhoesje en je gaat op eBay ernaar opzoek, dan zal je zien dat je die al voor 90 eurocent en zonder verzendkosten bij je thuis kunt laten bezorgen. Toegegeven, dit is dan wel een eenvoudig 'soft back cover case', maar voor eenzelfde hoesje betaal je in een Nederlandse webshop al gauw € 6,95 exclusief verzendkosten. Wil je een leren flipcase dan is € 28,- exclusief verzendkosten een normale prijs in Nederland. Bij eBay is vaak hetzelfde hoesje te krijgen voor 6 tot 10 euro.

Om bij eBay te bestellen heb je een PayPal account nodig. Dit is een alom geaccepteerde, veilige en internationale manier van betalen. Het enige dat je nodig hebt is je e-mailadres en bankrekeningnummer. PayPal zorgt er dan voor dat kosten van je bestelling van je bankrekening worden afgeschreven.

Een bijkomend voordeel van bestellen via eBay met PayPal is, dat gegarandeerd wordt dat je je bestelling zult ontvangen, of dat je je geld terug krijgt mocht dit niet het geval zijn. Aankopen doen bij eBay is dus veilig en voordelig!


DIT KAN JE OOK INTERESSEREN:
» Cashback shoppen is korting krijgen bij je online aankopen



Als je dit artikel nuttig vond, deel het dan via de socialemedia-buttons hieronder!

Verder lezen

Contactformulier

Naam

E-mail *

Bericht *